Tällä toiminnolla voi kassalle lähettää viestejä ja selvityksiä. Lähettäminen tapahtuu tietoturvavaatimukset täyttävän suojatun yhteyden välityksellä, jonka kautta voi kassalle lähettää turvallisesti esimerkiksi palkka- ja henkilötietoja sisältäviä liitteitä ja selvityksiä.

Päivärahahakemus ja sen liitetiedot on ensisijaisesti lähetettävä sähköisestä asioinnista tai postitse. Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista ’Olen jäsen’ tai ’Olen työnantaja’ avautuu täytettävät kentät yhteystiedoille, viestille ja tiedostojen liittämiselle. Pakolliset on merkitty tähdellä.

Jäsen voi lähettää esimerkiksi liitteitä hakemuksen käsittelyä varten ja muita selvityksiä. Yhteystietoihin on merkittävä sähköpostiosoite mahdollisia yhteydenottoja varten.

Saadusta päätöksestä on mahdollista valittaa sähköisesti. Tällöin kassalle on lähetettävä kirjallinen valitus ja muut asiaan liittyvät asiakirjat liitetiedostona. Tarkemmin tietoa valituskirjelmän laatimisesta on päätöksen mukana lähetettävässä muutoksenhakuohjeessa.

Työnantaja voi lähettää viestejä ja yhteydenottopyyntöjä tai sähköisesti ryhmälomautusilmoituksia, palkka-, työ- ja lomautustodistuksia, irtisanomisilmoituksia tai muita selvityksiä. Yhdessä tiedostossa voi lähettää useampaa työntekijää koskevia asiakirjoja.

Lähetettävä tiedosto voi olla kooltaan enintään kaksi megatavua (2Mt). Tiedostomuoto pitää olla joko .tif, .tiff, .jpeg tai .pdf.